data logging - Electrician Talk - Professional Electrical Contractors Forum
CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY, IT'S FREE!
Go Back   Electrician Talk - Professional Electrical Contractors Forum > Electrical Forum > General Electrical Discussion


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2017, 12:11 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Boothill of Missouri
Posts: 7
Rewards Points: 14
Default data logging

I am looking to purchase kwh with demand data logger . Need it to
be portable and durable.need flex ct's up to 2,000 amp , up to 480 volt , i need it to be acurate and reliable. Anyone have any advice
bmfk6453 is offline   Reply With Quote
Join Contractor Talk

Join the #1 Electrician Forum Today - It's Totally Free!

ElectricianTalk.com - Are you a Professional Electrical Contractor? If so we invite you to join our community and see what it has to offer. Our site is specifically designed for you and it's the leading place for electricians to meet online. No homeowners asking DIY questions. Just fellow tradesmen who enjoy talking about their business, their trade, and anything else that comes up. No matter what your specialty is you'll find that ElectricianTalk.com is a great community to join. Best of all it's totally free!

Join ElectricianTalk.com - Click Here JOIN FOR FREE


Warning: The topics covered on this site include activities in which there exists the potential for serious injury or death. ElectricianTalk.com DOES NOT guarantee the accuracy or completeness of any information contained on this site. Always use proper safety precaution and reference reliable outside sources before attempting any construction or remodeling task!

Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-12-2017, 12:27 PM   #2
86 45 20
 
Southeast Power's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Florida
Posts: 17,826
Rewards Points: 8,332
Default

Quote:
Originally Posted by bmfk6453 View Post
I am looking to purchase kwh with demand data logger . Need it to
be portable and durable.need flex ct's up to 2,000 amp , up to 480 volt , i need it to be acurate and reliable. Anyone have any advice
Yes,
I just bought one.
Its was a DENT
http://members.tripod.com/~HANOVER_T...struments.html

Hanover Technical Sales
800 304 9043

Mine came with its own tablet
Ask if they have any specials or promotions
Southeast Power is online now   Reply With Quote
Old 10-12-2017, 12:41 PM   #3
Senior Member
 
brian john's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gilbert's Corner VA
Posts: 29,970
Rewards Points: 1,712
Default

We use Fluke 1750's a tad pricey but they do power quality as well and do a report based on your criteria.
__________________
Ah, but I was so much older then, I'm younger than that now
brian john is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wiremold 12' Power Pole (2) and Data dronai Electrician Swap 0 08-19-2017 10:12 AM
EMT Outdoors for Data Cables bigbigjon General Electrical Discussion 6 07-24-2017 06:17 PM
Data Drops in Metal Studs A Little Short Structured Wiring 20 12-02-2016 11:09 PM
Logging in meadow Off Topic (Non Trade) 12 04-29-2016 09:49 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Our Pro Sites Network
ContractorTalk.com | DrywallTalk.com | HVACSite.com | PaintTalk.com | PlumbingZone.com | RoofingTalk.com